VI ER HER FOR Å GI HELSEHJELP!

124_shabunda-0051-2-2

KVINNER OG BARN I DR KONGO LIDER EN JULEGAVE PÅ 200 KRONER GJØR STOR NYTTE!

Det gjør meg vondt i hjertet å vite at titusenvis av barn i Den demokratiske republikken Kongo legge seg sultne hver kveld. Volden har tvunget mange familier til å forlate sine hjem og åkrer, de kan ikke lenger dyrke sin egen mat. Både du og jeg vet at ingen foreldre ønsker å la eget barn sulte.

Derfor spør jeg om du vil hjelpe et barn som lider av underernæring ved å gi en julegave på 200 kroner.

 

Møt Mama Jeanne

JOIN good forces sine hjelpearbeidere trosser både veisperringer og krigssoner for å nå sårbare kvinner og underernærte barn.

Noen ganger er barna som vårt lokale helsepersonell hjelper så svake at de ikke engang kan holde en skje med grøt. Hvis de ikke får hjelpen de trenger i tide, risikerer de varig hjerneskade - eller til og med død.

Den gode nyheten er at med riktig mat og medisin kan barn gjenvinne sin styrke på bare én uke. Det er fantastisk å se glimt av håp i øynene deres igjen! Når de først er i stand til å spise normal mat igjen, går barna ofte opp i vekt veldig fort.

Når de forlater sykehuset, er det nesten umulig å forestille seg at de var døden nær.


mama-jeanne_okt_07

Mama Jeanme:

“DET ER MITT ØNSKE AT FOLK OVER HELE VERDEN SKAL HØRE ROPENE VÅRE OG KOMME OSS TIL UNNSETNING.”

HVER DAG SØRGER HJELPEARBEIDERNE FOR AT BARNA FÅR MEDISINSK HJELP OG NÆRING.

Dette er av enorm betydning, fordi hvert eneste barn fortjener å få en sjanse i livet. Mama Jeanne: “Det er mitt ønske at folk over hele verden skal høre ropene våre og komme oss til unnsetning.” Mama Jeanne ble nominert til Nobels fredspris for sin uvurderlige innsats!


VIL DU BIDRA MED EN GAVE PÅ 200 KRONER TIL DISSE BARNA SOM DESPERAT TRENGER HJELP?

Vi gjør ikke dette arbeidet alene. Sammen med vår lokale samarbeidspartner har vi klart å gi underernærte barn medisinsk hjelp også under krigen. På Kyeshero sykehus hjelper vi barn som fem år gamle Pascaline. Hun ankom sykehuset med hjelp av bestemoren sin.

22_barn

Legene som undersøkte henne fant at hun var alvorlig underernært. Takket være hjelpen på sykehuset ble hun sterk nok til å reise hjem i løpet av bare seks dager. Bestemor og Pascaline fikk med seg såkorn slik at de kan dyrke sin egen mat igjen.

JOIN good forces har de siste årene bygget og renovert mange sykehus og klinikker med partnere og levert medisinsk utstyr slik at barn kan få krefter tilbake.

Hjelpearbeider Mama Jeanne: “Når det blir fred, vil kvinnene gjenvinne sin plass i samfunnet”.

Jeg vil be deg støtte arbeidet til Mama Jeanne med en gave denne julen. Hjelp fra medmennesker som deg er uunnværlig for å gi barn i Den demokratiske republikken Kongo en sjanse til et nytt liv.

 

Bli vår månedlige helt 💙

GI NÅ

 

Hjertelig takk for støtten.

1haakon

Haakon Bryni

Styreleder, JOIN good forces


1vipps-rgb-oransje-pos  TIL #16674

vipps-qrskan QR koden for å gi en gave

 


JOIN good forces kan også bruke de innsamlede midlene på lignende prosjekter. Vi bruker opplysningene dine til å holde deg oppdatert om den siste utviklingen angående våre prosjekter og programmer. Opplysningene dine behandles i overensstemmelse med vår personvernerklæring: www.joingoodforces.no. Hvis du ikke ønsker mer post fra oss kan du melde fra til oss om dette skriftlig til [email protected]. Oppgi da ditt navn, adresse og bosted. Kilde: [email protected]  

JOIN good forces
Grubbegate  4-6| PB 6814 | 0130 Oslo

Org No: 871529302 i[email protected]
+47 22 01 07 00
Konto: 5005.06.02580