Viktig melding til givere

Verdibanken som nå heter Easybank har endret sin virksomhet fra tradisjonell bankvirksomhet til forbruks- og bilfinansiering. Dette betyr at vi i JOIN fra nå av ber deg benytte vårt kontonummer i DNB: 5005.06.02580


Gi med Vipps!

Du kan nå gi din støtte til JOINs arbeid ved å bruke betalingstjenesten Vipps! Snarveien for å finne JOIN er: 16674


Kvadraturen Skolesenter støtter barn og ungdom i Kenya

I fjor høst samlet elevene ved Kvadraturen Skolesenter i Kristiansand inn 150 000 kr til barn og unge i Kenya. Denne uken var det tid for overrekkelse av siste del av gaven til arbeidet. En fantastisk innsats fra elevene som på denne måten er med i arbeidet for å gi barn en hverdag uten vold. Takket være denne støtten kan teamet vårt ved Aro-senteret nå utvide arbeidet slik at flere skoler nå blir med i Child Protection programmet. Det betyr at flere elever nå vil få hjelp i en hverdag preget av misbruk og vold.


Nobels fredspris nominasjon til Mama Jeanne og Mama Jeannette

Mama Jeanne og mama Jeannette er igjen nominert til Nobels fredspris sammen med Denis Mukwege. Som i fjor blir disse nevnt blant favorittene til å vinne prisen.


Sorg i Goma

18. februar mottok vi meldingen om at Donatien Mubalama, en av våre trofaste medarbeidere i Hope in Action, var drept i sitt eget hjem av ukjente drapsmenn.


Ny givertjeneste

Vil du støtte JOINs feltarbeidere gjennom forbønn og givertjeneste - Bli PRAY-giver!


Julekort fra JOIN

Årets julekort som du kan laste ned og printe ut. Send og gled mange til jul!


Rekordinnsamling på Jenter i alle aldre da Trine Rein besøkte Grimstad

"Gud møtte meg med en kjærlighet og en varme som bare fylte hele meg" Trine Rein delte sin sterke troshistorie da hun i går var på «rosa-aften» arrangert av Jenter i alle aldre i Grimstad. Mer enn 500 kvinner møtte opp på arrangementet, og flere fikk ikke plass når dørene måtte lukkes.


Mama Jeanne og Mama Jeannette nominert til Nobels fredspris

Gjennom en årrekke har de to kongolesiske kvinnene Mama Jeanne og Mama Jeanette satt egen sikkerhet i fare for å hjelpe kvinner og barn som er utsatt for de mest brutale overgrep under krigen i Øst-Kongo.


Tragisk ulykke på Mama Jeannettes mottaksenter i Goma

Under et kraftig regnvær i natt raste en svært høy mur på naboeiendommen over sovehuset der kvinner og barn sov. To er meldt omkommet, mange er fraktet til Kyeshero Hospital med brudd og andre skader.


JOIN på bidra.no

JOIN har vært en av pionerorganisasjonene som har deltatt siden oppstarten av nettportalen Bidra.no. Send gjerne lenken til Bidra.no til dine venner – og gi utfordringen om å støtte voldtatte og utstøtte kvinner i DR Kongo.